A felelősséggel gondolkodók lapja!
Megrendelem Már előfizető vagyok

Hogyan segít bennünket a kender az immunrendszerünk erősítésében

Immunrendszerünk azért van, hogy megvédjen bennünket a szervezetünkbe behatoló fránya kórokozóktól. Mindegy, miféle vírusnak vagy bacinak nevezzük a szörnyeket, az immunrendszer, amennyiben tökéletesen működik, minden nyavalyával képes szembeszállni és ellenanyagot termelni. A vakcinázással is ezt érik el, amikor legyengített baktériumot fecskendeznek a szervezetünkbe, az immunrendszer azonnal ellenanyagot termel.

Hogyan lesz tökéletes immunrendszerünk, amely megbirkózik mindennel?

Elsősorban úgy, ha abbahagyjuk a pánikolást és az aggódást. A legnagyobb gyilkosa az immunrendszerünknek a stressz, az aggodalom és a félelem. Amikor ilyen állapotban vagyunk, az összes energiánkat vészhelyzetre koncentráljuk. Ha huzamosabb ideig így maradunk, a belső környezetünknek, avagy az immunrendszerünknek nem marad elég energia arra, hogy a vegetatív rendszerünket fenntartsa,és még a betolakodókkal is elbánjon. Energia hiányában pedig jönnek sorban a betegségek.
Amennyiben hosszabb időn keresztül vagy túl gyakran élünk át stresszes, pánikos helyzeteket, a szervezet stresszválasza során felszabaduló hormonok és egyéb vegyületek előbb-utóbb rendellenes működésre késztetnek bizonyos géneket, így kialakulnak a krónikus betegségeink.

Ha pánikolunk, félünk, rettegünk, a vészreakciókra pazarolódik el az összes energiánk, amire az immunrendszerünknek lenne szüksége. Elvonja a testünk az energiát az immunrendszertől, az emésztő és endokrin szervrendszertől, és olyan izmokhoz szállítja, amik az őskorban a túlélésünket szolgálták, pld. elfutni az oroszlán elől. De mivel nincs oroszlán, ,,csak a saját gondolkodásunk”,  így a szervezetnek a felhalmozott adrenalinnal is kezdenie kell valamit.

Mit tudunk tenni?

Első körben mindent megkérdőjelezni, és semmit sem elsőre elhinni, bármennyire is legyen az ijesztő, vagy veszélyes. Mindennek járjunk utána, mennyire van valóságtartalma, mennyire álhír!


Másodsorban az immunrendszerünket feltölthetjük az alábbiak szerint:

Első lépésként készítsünk kenderből főzetet. Nagyon erős nyugtató, stresszoldó hatása van a kendernek, mellette tele van a főzet is mindenféle terpénekkel, ásványi anyagokkal. Segítség a megnyugváshoz!
Ha már megnyugodtunk, nem stressze-lünk annyit, és apróságokon nem húzzuk fel magunkat, akkor már 80%-ban nyert ügyünk van! Legális „lesz@rom” tabletta.

A kender fogyasztásával majdnem stresszmentes állapotban tudjuk tartani a gondolatainkat, így a szervezetnek van ideje feltöltekeznie energiával!
Így folytathatjuk a kender-feltöltő kúránkat. Egy jó kender-pesztós reggeli megadja a szervezetnek a szükséges Omega 3-6-9 zsírsavakat, a szükséges fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat. Már majdnem superfood kategóriában.

A kender harmóniában van a test természetes folyamataival, így támogatja annak védettségét. Segít normalizálni a szívműködést, a koleszterin szintet, a glükóz szintjét a vérben, normális állapotba hozza bőrét és segíti az izmok és ízületek működését.

A kender DHA savat tartalmaz, ami egy nagyszerű alternatívája a manapság gyulladásgátló hatásairól híres halolajnak. Mindenki számára elérhető és fogyasztható. Használatával támogatjuk a természetes védettséget, védjük és feltöltjük immunrendszerünket, szívünket, bőrünk egészségét és a normális glükóz szintet a vérben. Jót tesz a koleszterin szintnek és segít az izmok, ízületek működésében. A klorofill pedig segít a méregtelenítésben.

Tehát VAN ellenszere a betegségeknek. A saját immunrendszerünk, csak épp karban kellene tartanunk!

Jó egészséget, vigyázzatok Magatokra!

Detki Chili és Kendertanya
Webáruház: detkichilis.hu
Telefon: +36 20 297 4560
Cím: 3275 Detk, Petőfi u. 30.