A felelősséggel gondolkodók lapja!
Megrendelem Már előfizető vagyok

Ez a legpontosabb személyiségteszt: mindössze 4 kérdésre kell válaszolnod!

Döbbenetes dolgokat tudhatsz meg a személyiségedről!

1. Az egész heted borzalmasan fárasztó volt, teljesen kivagy. Hogy fogod tölteni a hétvégét?

E: Biztosan nem fogok otthon ülni, inkább elmegyek valahova a barátaimmal: bulizni, kocsmázni, moziba, paintballozni.

I: Otthon maradok és pihenek: olvasok, tévézek, veszek egy hosszú fürdőt.

2. A két leírás közül melyik illik rád jobban?

S: Számomra az a legfontosabb dolog, ami most történik, a jelenben. Realista vagyok és nagyon adok a részletekre.

N: A tények unalmasak. Szeretek álmodozni, és az intuícióimban jobban bízom, mint az információkban.

3. Egy konkurens cég el akar csábítani. Ugyan a fizetés sokkal jobb ott, a jelenlegi munkahelyeden igazán nagyszerű kollégáid vannak. Mindemellett a főnököd azt is elhintette, hogy ha ő nyugdíjba vonul, te lehetnél az utódja. Hogy döntesz egy ilyen helyzetben?

T: Minden fellelhető információt összeszedek a lehetséges új munkahelyről, megkérdezem a barátaimat, ők mit gondolnak, pro és kontra listát írok, és otthon összegzem a tapasztalatokat.

F: A megérzéseimre hallgatok, az alapján döntök, amit a szívem sugall.

4. Két hét múlva a legjobb barátaid összeházasodnak. Hogyan készülsz?

J: Már hónapokkal ezelőtt megterveztem mindent: megvan a ruhám hozzáillő cipővel és táskával, megírtam a beszédemet, beszereztem az ajándékokat.

P: Nem az a fontos, hogy készülök, hanem az, hogy ott jól érezzem magam. Majd felveszek valamit és a beszédemet is ott helyben találom ki. A legjobb dolgok a spontaneitásból születnek.

Most olvasd össze a válaszok betűit és keresd meg a jellemzésedet!

ESTJ - Menedzser

Igazi vezető típus vagy, aki mindent megszervez és irányít. Jó a kommunikációs készséged, nem riadsz meg a problémáktól. Bízol a tényekben, realista vagy és szeretsz nagy társasággal szórakozni.

ENTJ - Parancsnok

A kihívásokat keresed, soha nem unatkozol és nem riadsz meg semmitől. Az élet számodra egy harc, egy kaland. Folyamatosan fejleszted magad, nyitott vagy a kreatív ötletek iránt.

ESFJ - Tanár

Kedves vagy és törődő, igyekszel mindenkinek segíteni. Független szellemed sokak számára vonzó, érdekelnek a világ dolgai, szeretsz olvasni és információkat átadni. Közel állsz a szeretteidhez.

ESTP - Rendőr

Még a legstresszesebb szituációban is hideg fejjel gondolkodsz, aktív és sportos alkat vagy. Folyamatosan próbálgatod a határaidat, azt, hogy meddig bírod. Számodra nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos.

ENFJ - Mentor

Szíveden viseled mások sorsát, emocionális vagy és jó a beszélőkéd. Azonnal megérzed, ki milyen hangulatban van, még a legapróbb bizonytalanság sem maradhat titokban előtted.

ENTP - Feltaláló

Mindig van egy jó ötleted, folyamatosan gondolatok cikáznak a fejedben. Kreatív vagy és nagyon könnyen alkalmazkodsz még a legzordabb körülményekhez is. Rengeteg szakmát kipróbálsz, és állandóan több dolgot csinálsz egyszerre.

ISTP - Ezermester

Nagyon praktikusan működik az agyad, inkább kétszer átgondolsz valamit, nehogy rosszul dönts. Az érzelmeidet képes vagy kizárni, objektíven szemléled azt, ami a világban és körülötted történik. Szeretsz alkotni, barkácsolni.

ISTJ - Ellenőr

Szereted kézben tartani a dolgokat. Céltudatos vagy, de az odáig vezető út is érdekel. Tisztán élsz, arra törekszel, hogy mindenki elégedett legyen veled. A harmónia fontos számodra.

ESFP - Politikus

Jó megérzéseid vannak, rátalálsz a lehető legjobb lehetőségre és ki is használod. Nem vagy rest manipulálni az embereket azért, hogy elérd a céljaid. Utálod pocsékolni az idődet, a gyors döntések mellett teszed le a voksod.

ENFP - Bajnok

Energikus és impulzív vagy, könnyen kijössz az emberekkel. Jó tanácsokat adsz, magas az intelligenciaszinted és az életed minden területén képes vagy megteremteni a harmóniát.

INFP - Gyógyító

Igazi álmodozó vagy, aki elvágyik ebből a világból. Fontos számodra a belső harmóniád, illetve az, hogy elégedett legyél önmagaddal. Sokszor elveszíted az idő-és a valóságérzékelésed.

ISFP - Zeneszerző

Még a legkisebb dolgokban is képes vagy megtalálni az örömöt. Szívesen szórakoztatod az embereket, és igyekszel rávenni őket arra, hogy lépjenek ki a komfortzónájukból. Imádod a művészeteket, gondoskodó, megbízható partner vagy.

INTP - Építész

Mindig a nyugalmat és a komfortosságot keresed. Szeretsz időt hagyni egy-egy döntés meghozatalára, mindent alaposan átgondolsz, analizálsz. Nem kezeled könnyen a változásokat.

INFJ - Tanácsadó

Bölcs vagy, így az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Könnyen megérzed a másik hangulatát, nem bírod az agressziót, de támogatod a szerelmet. Az élethosszig tartó tanulásban hiszel.

INTJ - Lelkesítő

Hihetetlen mennyiségű pozitív energia van benned, amivel lelkesíted a többieket. Küzdesz, amíg kell, lobog benned a tűz, nem hagyod, hogy bárki is feladja a harcot. Független szellem vagy és bízol az intuícióidban.

ISFJ - Védelmező

Nem csak magadat, másokat is szívesen védelmezel. A szükségben szenvedőktől soha nem kérsz a segítségedért cserébe semmit. Jó szíved van, akinek csak lehet, adsz - egy mosolyt, pénzt kölcsönbe, akármit.